‘G.Saray’dan her oyuncuyu alırız’

“Bu Umut olmuş, Sabri olmuş, Bilal olmuş, Jem Karacan olmuş, fark etmez” diyen genç teknik adam, Pablo Martin Batalla ile ilgili gelişmelerin olumlu olduğunu söyledi.

‘G.Saray’dan her oyuncuyu alırız’

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Belek kampında düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Yaygın medyanın da sorularını yanıtlayan genç teknik adam, Galatasaray’ın düşünmediğini bütün oyuculara talip olduklarını söyledi. “Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra bir süre çalışmak istemiyordum” diyen Hamzaoğlu, “1-2 sene Avrupa’da çalışmak istiyordum. Fakat Bursaspor’dan teklif gelince açıkçası bir heyecan oluştu içimde. Burada neler yapabilirim diye hayallerim vardı. Bu isteğe karşılık verme arzusu oldu. Bugün bakınca da doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Kadro kalitesini görünce bir şey yapabileceğimizi gördük” dedi.

FARKLI BİR BURSASPOR

Oyuncularının oldukça istekli olduğunu da belirten Hamza Hoca, “Tabii ki eksiklerimiz var. Takviyeler yapmamız gerekecek. Oyuncularımızın bu arzusu bizi mutlu ediyor. 1-2 takviye ile çok daha farklı bir Bursaspor sahada göreceğiz. Kongreye gelince; Biz göreve başladık ama Recep Başkan bırakmak zorunda kaldı görevi. Şehirde baskı vardı ve bizim de olumsuz etkilenmememiz için görevi bıraktı. Bu tür kararlar alınıyor. En doğru karar alınıp hep beraber aynı çatı altında tek vücut olup birbirimizi desteklememiz gerekiyor” diye konuştu. 

HEPSİNE KEFİLİM

Galatasaray’dan hiçbir oyuncuyu istemediklerinin ancak sarı kırmızılı kulübün bırakması durumunda bütün oyuncularına talip olabileceklerini ifade eden genç teknik adam, “Galatasaray’dan birkaç oyuncuya talip olmak orada huzursuzluk yaratır. Onlardan her hangi bir tanesi ayrılmak ister ve bizim de ihtiyacımrz olur, bütçemiz de uyarsa her oyuncuyu isteyebiliriz. Açık yürekilikle söyleyeyim. Hepsine kefilim. Bu Umut olmuş, Sabri olmuş, Bilal olmuş, Jem Karacan olmuş, fark etmez” şeklinde konuştu.

Batalla gelebilir

Pablo Martin Batalla ve Fernando Belluschi’yle görüşmelerin devam ettiğinin altını da çizen Hamzaoğlu, “Batalla’da olumlu gelişmeler var. Çok değerli bir isim. Çin’de de iyi performans sergiledi. Hala bize katkı sağlayabilir. Bursaspor camiasının sevdiği bir futbolcu. Aramızda görürsek mutlu olacağız. Belluschi ile ilgili görüşmeler de var. Giderken yapılan kontratında bazı maddeler var. Onlar da çözülmesi gerekiyor. Onu da aramızda görebiliriz. Ama başka alternatiflerimiz de bulunuyor” dedi. 

Şimdi sorsunlar konu kapansın

Hamza Hoca’nın basın toplantısında Galatasarayla ilgili açıklamaları Bursasporlu taraftarları kızdırdı. 

Hamza Hoca, basın toplantısında eski takımı Galatasaray’la ilgili birçok soruda aldı. Dünkü basın toplantısını özellikle yaygın medyaya açan genç teknik adam, “Kamp süresinde birçok röportaj teklifi geldi. Tek tek olması yerine böyle bir organizasyon yapmayı uygun gördük” dedi. Hamza Hoca’nın, Bursaspor kulübünün yetkililerinin, “Galatasaray’la ilgili soru geldiğinde müdahale edelim mi?” şeklindeki müdahalesine ise “Bırakım sorsunlar ve bu konular burada kaparsın” dediği öğrenildi.

BEN GS’Lİ HAMZAYIM

Ve bunun ardından İstanbullu gazeteciler tarafından Galatasaray’la ilgili bir çok soru geldi. Hamza Hoca, “Galatasaray’ın 11 puan farkı kapatması zor. Fenerbahçe toparlandı. Beşiktaş istikrarlı. Maalesef Galatasaray’da geriye düştü. Oynanan oyunda ümit verici değil. Kolay değil Galatasaray’ın zirveye ortak olması. Galatasaray’dan ayrılmak bizi mutlu etmedi. 4. yıldıza denk geldik. Bizim için anlamsız bir ayrılıktı. Sanki enkaz bırakmış gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Kırgınlığım yok dersem yalan olur. Ama camiaya kırgınlığım yok. Ama ben Galatasaraylı Hamza’yım” dedi.

En çok onlar ağlıyor

Türk futbolunda yaşanan teknik direktör kıyımı için de konuşan Hamza Hoca, “Bizim ülkemizde istikrar yakalanamıyor. Ne hocalar ne başkanlar. Sürekli bir hareket var. Bu hareketlilikten sebeplenen bir çok insan da var. Onlar öyle istiyor. Bu istikrar bazılarının musluklarını da kapatır. Bu istikrara da müsaade etmiyorlar. Böyle bir düzen içindeyiz. Bizler mümkün olduğunda doğru işler yapmaya devam ediyoruz. Kim ne derse desin biz teknik direktörüz. Biz bu işi böyle yapmaya devam edeceğiz. Maalesef istikrarı istemeyen çok önemli bir kesim var. En çok ağlayanlarda onlar” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X