GADEM’den muhtarlara işbirliği çağrısı

2015 yılında kurulan Gençlik ve Aile Destek Merkezi (GADEM) yetkilileri İznik Kaymakamlığı Kültür Merkezi’nde İznik’li muhtarlarla buluştu.

GADEM’den muhtarlara işbirliği çağrısı

Bilgilendirme toplantısına  İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Seviç ve muhtarlar katıldı. Gençlik ve Aile Destek Merkezi’nin (GADEM), madde bağımlılığıyla ilgili kısa sürede ciddi bir mesafe kat ettiği ifade edilirken, madde bağımlılığıyla mücadelede muhtarlara işbirliği çağrısı yapıldı. 

İznik Belediyesi ve GADEM İznik Koordinatörü Cemal Gümüç organizasyonuyla İznikli muhtarlarla bir araya gelen GADEM sorumlusu sosyolog Gökhan Öztürk, kurumun amacı ve çalışma şekli başta olmak üzere bilgilendirme yaptı. GADEM’in Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulduğu belirtildi. Uygulamanın Türkiye’de bir ilk olduğu kaydedilirken, GADEM’in alkol ve madde bağımlılığıyla mücadele ettiğine vurgu yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X