Galada dans şov

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin önceki akşam gerçekleşen galası ünlü oyuncuların dansçılar eşliğinde yaptığı şovla renklendi.

Galada dans şov

ALKIŞLAR DANSÇI OYUNCULARA

Burak Aksak’ın yeni filmi ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun’un galası önceki akşam İstanbul’da gerçekleştirildi. Konuklar, galada renkli bir sürprizle karşılaştı. Galanın ortasında çalmaya başlayan şarkıda filmde ‘Bad Boys’ olarak adlandırılan ekip dans etmeye başladı. Müziğin ritmine dayanamayarak çıkan Okan Çabalar’a, Uraz Kaygılaroğlu ve Burak Aksak eşlik etti. Demet Özdemir’in de gelmesiyle iyice coşan filmin ekibi seyircileri de dansa davet edince ortaya çok renkli görüntüler çıktı. 

HAYALLERİM GERÇEK OLDU…

Filmin güzel başrol oyuncusu Demet Özdemir, bu filmle hayalerinin gerçekleştiğini dile getirdi. Özdemir, ‘Danslı, müzikli komik, dramatik yanları da olan bir film. Çok gerçek bir hikaye. Binnur Kaya’yla çalışmak benim için inanılmaz bir şeydi. Ortaya çok güzel bir iş çıktı. Hayatta amacını kaybetmiş insanların bir hikayesi. Buna çok ihtiyacımız var izlemeye de. İnsanların Kendilerini hatırlayıp acaba neye ihtiyacımız var diyecekleri bir film oldu’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X