Galada İnegöl rüzgarı

‘Biz Size Döneriz’de başrol oynayan Hande Soral’ın İnegöl’de yaşayan anne- babası Sebahat ve Hamdi Soral’la kardeşi Bensu Soral, filmin ilk gösteriminde hazır bulundu.

Galada İnegöl rüzgarı

MUTLULUĞA ORTAK OLDULAR

Aslen İnegöl’lü olan oyuncu Hande Soral’ın başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Bestemsu Özdemir’le paylaştığı ‘Biz Size Döneriz’ filminin galası yapıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı galada Hande Soral’ın özel iki konuğu vardı. Geceye, İnegöl’ün tanınmış mobilyacılarından olan Hande Soral’ın babası Hamdi Soral’la annesi Sebahat Soral da katılarak kızlarının mutluluğuna ortak oldu. 

ARAMIZDA KISKANÇLIK YOK

Hande Soral’ın ‘İçerde’ dizisindeki rolüyle ekranda fırtınalar estiren kız kardeşi Bensu Soral da ilk gösterimde sevgilisi Hakan Baş’la hazır bulundu. Meslektaş oldukları için aynı zamanda ablasına rakip de olan Bensu Soral, ‘Abla kardeş arasında kıskançlık yok. Ben ablam adına çok mutlu oluyorum. O da benim daha iyi yerlere gelmem için çaba sarf ediyor’ diye konuştu.

 

Filmde Hande Soral’ın yanı sıra Çağlar Ertuğrul, Bestemsu Özdemir, Fırat Albayram ve Tarık Ündüz de rol alıyor.

Hande Soral, galada kardeşi Bensu Soral’la poz verdi. 

Güzel oyuncu, annesi Sebahat Soral ve babası Hamdi Soral’la mutlu görüntü oluşturdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X