Galatasaray Bayern Münih virajında! Dev maç saat kaçta hangi kanalda?

Sarı kırmızılı ekip TSİ 23.00’te konuk olacağı Alman temsilcisi karşısında rövanşı almaya çalışacak.

Galatasaray Bayern Münih virajında! Dev maç saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun 4. haftasında bugün deplasmanda Almanya temsilcisi Bayern Münih ile karşılaşacak.

Münih kentindeki Allianz Arena’da TSİ 23.00’te başlayacak karşılaşmayı Portekizli hakem Antonio Nobre yönetecek. Sarı kırmızılı ekip, Bayern Münih’in yanı sıra İngiltere’nin Manchester United ve Danimarka’nın Kopenhag takımlarının yer aldığı A Grubu’nda çıktığı 3 maçta birer galibiyet, beraberlik ve yenilgi yaşadı.

4 PUANLA İKİNCİ SIRADA
İlk maçında sahasında Kopenhag ile 2-0 geri düşmesine rağmen 2-2 berabere kalan Galatasaray, ikinci haftada deplasmanda Manchester United’ı 3-2 mağlup etti.

Üçüncü haftada konuk ettiği Bayern Münih’e ise iyi bir performans sergilemesine rağmen 3-1 yenilen Galatasaray, topladığı 4 puanla ikinci sırada yer alıyor. Bavyera temsilcisi ise ilk 3 maçından da galibiyetle ayrılarak liderlik koltuğunda oturuyor. Grubun diğer maçında aynı saatte Kopenhag, Manchester United’ı ağırlayacak.

23.00/EXXEN

 

Şampiyonlar Ligi’nde 4. hafta

BUGÜN
20.45 Napoli-Union Berlin
20.45 Real Sociedad-Benfica
23.00 Bayern Münih-Galatasaray
23.00 Kopenhag-Manchester United
23.00 Arsenal-Sevilla
23.00 PSV Eindhoven-Lens
23.00 Real Madrid-Braga
23.00 Salzburg-Inter

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X