Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray ve Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde bugün karşı karşıya gelecek. Peki derbi maç kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig’de sezonu Beşiktaş’ın ardından 2. sırada bitiren Fenerbahçe ile 6. sırada sezonu kapatan Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Antalya’da karşı karşıya gelecek.

Bugün 21.15 başlayacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Çınar olacak.

İDDAA’DA FAVORİ FENERBAHÇE

İddaa, Ziraat Türkiye Kupası Finali için oranları açıkladı. Galatasaray galibiyeti için 3.00, Fenerbahçe galibiyeti için ise 1.75’lik oran belirlendi. “Maç berabere biter” diyenler ise İddaa’dan 3,30 oranında para kazanacak.

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, Galatasaray-Fenerbahçe maçını ATV’den canlı yayınla izleyebilecek. Maçla ilgili son dakika haberleri, ilk 11’ler ve önemli gelişmelerle birlikte canlı anlatımına da ntv.com.tr’den ulaşılabilecek.

GALATASARAY’DA HEDEF AVRUPA’DAN MEN CEZASINI BU YIL ÇEKMEK

Galatasaray, sezonun en önemli maçına kilitlendi. Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak sarı-kırmızılar, UEFA’dan aldığı 1 yıllık men cezasını çekmek için finali kazanmak zorunda.

Teknik direktör Riekerink; “Fenerbahçe maçı bizim için büyük bir fırsat. Sahaya çıkıp ne kadar kaliteli oyuncular olduğunuzu göstereceksiniz. Hem Avrupa Kupaları için bu maçı kazanmalıyız hem de taraftarlarımızı mutlu etmeliyiz” sözleriyle derbi öncesi oyuncularını motive etmeye çalıştı. 

FENERBAHÇE’YE KJAER’DEN İYİ HABER

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira futbolcularına özgüven aşılıyor. Antrenmanlarda oyuncularına sık sık derbinin önemini anımsatan Pereira, kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını hatırlattı.

Sezon boyunca verdikleri mücadele sonunda müzeye bir kupa koymak zorunda olduklarını futbolcularına anlatan Pereira “Gelinen noktada sezonun en önemli maçına çıkıyoruz. Kupayı kazanırsak bizim için en azından teselli olur. Kaybedersek ise faturası ağır olur” diyerek oyuncu grubuna mesaj verdi.

Taraftarın kendilerinden sezon boyunca kupa beklediğini hatırlatan Portekizli çalıştırıcı Galatasaray’ı yenerek onlara bir derbi galibiyeti ve bir kupa hediye etmek zorunda olduklarını vurguladı.

Takımdaki sakat oyunculardan Simon Kjaer’in iyileşmesi ise teknik ekibi sevindirdi. Danimarkalı stoper finalde formasına kavuşacak. Sakatlıkları bulunan Mehmet Topuz, Volkan Demirel ve Uygar Mert Zeybek ile kadro dışı kalan Caner Erkin ise derbide forma giyemeyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X