Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Galatasaray, Icardi’nin maliyetini açıkladı

Galatasaray, Arjantinli golcü Mauro Icardi transferinin maliyetini açıkladı. Kulüpten, KAP’a yapılan açıklamaya göre Icardi’nin bonservisi için Fransız kulübü PSG’ye 10 milyon euro ödenecek. Bu ödeme 4 taksitle yapılacak. Sarı-kırmızılılar, Icardi’yle de 3 sezonluk anlaşma sağladı. Icardi, Galatasaray’dan sezonluk 6 milyon euro kazanacak.

 Galatasaray, Arjantinli golcü Mauro Icardi transferinin maliyetini açıkladı. Kulüpten,

Galatasaray, Arjantinli golcü Mauro Icardi ile 3 sezonluk  sözleşme imzaladı.

Sarı-kırmızılı ekip, sözleşmenin mali ayrıntılarını KAP’a bildirdi.

Kulüpten KAP’a gönderilen bildirime göre, Galatasaray, Fransız ekibi PSG’ye Icardi’nin bonservisi için 10 milyon euro ödeyecek. Bu ödeme 4 taksit halinde yapılacak.

Öte yandan Icardi ile 3 sezonluk anlaşma sağlandı.

Kulüp, Arjantinli golcüye sezon başına 6 milyon euro ödeme yapacak.

GALATASARAY: TÜRKİYE’YE EZBERLETTİĞİ ŞARKIYI ŞİMDİ AVRUPA’YA DİNLETME ZAMANI

Galatasaray, Icardi’nin transferini sosyal medya paylaşımıyla da duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, golcü futbolcuyla özleşleşen “Aşkın Olayım” şarkısına atıfta bulunularak, “Tüm Türkiye’ye ezberlettiği şarkıyı şimdi Avrupa’ya dinletme zamanı… Yuvana hoş geldin Mauro Icardi!” denildi.

24 LİG MAÇINDA 22 GOL, 7 ASİSTLE OYNAMIŞTI

Icardi, geçtiğimiz sezon kiralık olarak geldiği Galatasaray’da 24 lig maçına çıkmıştı. Arjantinli golcü, bu maçlarda 22 gol ve 7 asistlik katkı sağlamıştı.


Avatar Seç KAPAT
Fenerbahçe Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda Aziz Yıldırım, tarihin
Sıradaki Haber Fenerbahçe’de yeniden Aziz Yıldırım dönemi