Galatasaray, lig arasına derbi galibiyetiyle girmek istiyor

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasındaki derbide yarın lider Beşiktaş’a konuk olacak Galatasaray, galibiyete kilitlendi.Ligde 35 puanla lider durumda bulunan Beşiktaş’ın 3 puan gerisinde 3. sırada yer alan sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmayı kazanarak hem

Galatasaray, lig arasına derbi galibiyetiyle girmek istiyor

Teknik direktörlük görevine Hamza Hamzaoğlu’nun getirilmesinin ardından ligde çıktığı ilk 3 maçını kazanan, son karşılaşmasında ise Gençlerbirliği ile Ankara’da 1-1 berabere kalan “Cim Bom”, genç teknik adamla bu kulvarda yenilgi yüzü görmedi.

 

 

– Sneijder sevindirdi

 

Ayağındaki sakatlık nedeniyle ligde son oynanan Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen Wesley Sneijder’in dün takımla çalışmalara yeniden başlaması teknik heyeti sevindirdi.

Hollandalı yıldızın, ağrılarının tekrar etmemesi durumunda derbi maçta sahadaki yerini alabileceği öğrenildi.

 

– 4 oyuncu ceza sınırında

 

Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray’da 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Ligin geride kalan bölümünde üçer sarı kartı bulunan Semih Kaya, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Yekta Kurtuluş, Beşiktaş maçında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek. 

 

– Olası 11

 

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Beşiktaş karşısına takımını, Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Semih Kaya, Telles, Melo, Selçuk İnan, Emre Çolak, Sneijder, Burak Yılmaz ve Umut Bulut ilk 11’i ile çıkarması bekleniyor.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak 2015’in ilk derbisini FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X