Galatasaray Lucescu ile görüşüyor

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, “Lucescu’yu Galatasaray’ın başında görmek isteriz. Bu manada kendisiyle görüşme de yaptık. Lucescu, Galatasaray için çok önemli bir isim” dedi.

Galatasaray Lucescu ile görüşüyor

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, gelecek sezon takımın başında olacak teknik direktörle ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörü Mircea Lucescu ile görüştüklerini söyledi.

 

Özbek, yayıncı kuruluş Lig TV’de katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, Sportif AŞ’de yeni bir yapılanmaya gittiklerini ve kulübün eski başkanlarından Alp Yalman ile Levent Nazifoğlu ve Murat İlbak’ın yönetime gireceğini ifade etti.

 

Teknik direktör konusunda aceleci davranmadıklarını vurgulayan Dursun Özbek, şunları kaydetti:

 

“Teknik direktör konusunda geç kalınmış bir durum söz konusu değil. Ön çalışmalarımız var. Acele bir karar yerine Galatasaray’ın geleceğini planlayan, gerek altyapı gerekse A takım için Galatasaray’a en uygun teknik direktörün seçimi için çalışıyoruz. Lucescu, Galatasaray’a büyük hizmetler vermiş birisi. Elbette ki, Lucescu’yu Galatasaray’ın başında görmek isteriz. Bu manada kendisiyle görüşme de yaptık. Lucescu, Galatasaray için çok önemli bir isim. İlk tercihlerimizden biri. Bu konuda bir telefon görüşmesi yaptık. Kendisi de bize bir süre verdi. O süreyi değerlendiriyor. Asıl kararı verecek olan yönetim kurulu.”

 

Dursun Özbek, Galatasaray’ın efsane teknik direktörü, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile ilgili soru üzerine, “Fatih Terim, Galatasaray’ın imparatoru ve efsane teknik direktörü. Şu anda görevde olması ve milli takımı çalıştırması, Galatasaray’ın şanssızlığı. Görevdeki bir antrenörün konuşulmasının etik olduğunu düşünmüyorum. Elbette ki, Fatih hocayı kim istemez. Keşke Galatasaray’ın başında olsaydı. Her Galatasaraylının yüreğini hoplatan bir taleptir. Şu andaki görevi itibarıyla bu konunun üzerine gitmedik. Avrupa Şampiyonası öncesinde çok yanlış olacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X