Galatasaray ve Fenerbahçe Bursa’ya geliyor! Bu maçlar izlenir…

AXA Sigorta Efeler Ligi’ndeki temsilcimiz Bursa Büyükşehir Belediyespor, 17. hafta karşılaşmasında bugün sahasında Galatasaray HDI Sigorta ile karşılaşacak. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Bursa Uludağ Basketbol da bugün ligin namağlup lideri, şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe Alagöz Holding’i konuk edecek.

Galatasaray ve Fenerbahçe Bursa’ya geliyor! Bu maçlar izlenir…

AXA Sigorta Efeler Ligi’ndeki temsilcimiz Bursa Büyükşehir Belediyespor, 17. hafta karşılaşmasında bugün sahasında Galatasaray HDI Sigorta ile karşılaşacak.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda saat 15.00’te başlayacak karşılaşmayı İsmail Yıldırım, Melike Erol Özkan hakem ikilisi yönetecek. Ligde oynadığı 16 maçta 10 galibiyeti olan ve 6. sırada yer alan Bursa Büyükşehir Belediyespor, aynı galibiyete sahip ve bir üst basamağında yer alan rakibiyle ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı 3-0 kazanmıştı. Ligde oynadığı son 2 maçı kazanan Bursa’nın Efeleri çıkışını sürdürmek istiyor.

15.00/TVF Voleybol TV

 

Bursa Uludağ’ın konuğu Fenerbahçe

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Bursa Uludağ Basketbol 22. hafta mücadelesinde bugün ligin namağlup lideri, şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe Alagöz Holding’i konuk edecek. Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde saat 14.00’te başlayacak karşılaşmayı Ali Şakacı, Ahmet Murat Arıkanlı, Fatih Erdoğan hakem üçlüsü yönetecek.

14.00/TBF YouTube

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X