‘Galatasaray’a gol yağdırma, fark atma fırsatını kaçırdık’

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray’la 0-0 berabere kaldığı maçta rakiplerine fark atma şansını kaçırdıklarını söyledi.

‘Galatasaray’a gol yağdırma, fark atma fırsatını kaçırdık’

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Vitor Pereira, sahada galibiyeti düşünen tek takım olmalarına rağmen gol atamadıklarını belirtti.

 

Çok fazla pozisyona girdiklerini vurgulayan Portekizli teknik adam, şunları kaydetti:

 

“Hayatımda açıklamakta en zorlandığım maçlardan biriydi. Bir takım düşünün, çok pozisyona giriyor, rakibine de çok net pozisyon vermiyor. Dolu bir statta oynadık ama sanki sahamızdaki gibi oynadık. Birinci dakikadan 90. dakikaya kadar kazanmayı isteyen bir Fenerbahçe vardı. İstediğimiz golü bulamadık. Aslında bu bizim bu sezonki hikayemizin özetiydi. Gol atabilmemiz için çok çok fazla pozisyona girmemiz gerekiyor. Sahadan 3 veya 4-0 galip ayrılsaydık maçın doğru yansıması bu olurdu.”

 

“Gol yağdırma fırsatını kaçırdık”

 

Pereira, Galatasaray’a çok fazla gol atma fırsatını yakaladıklarını ancak bunu değerlendiremediklerini anlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Maçın ne kadar zor olacağını, burada oynamanın ne kadar zor olacağını konuştuk hep. Bu akşam gerçekten Galatasaray’a gol yağdırma, fark atma fırsatını kaçırdık. İyi bir atmosfer, taraftar vardı ama sahada kazanmayı isteyen tek takım vardı. Hayatta kalmak isteyen takım ise bunu başardı.Fenerbahçe-Galatasaray maçları hep böyleyse… Oynayan tek takım vardı. Diğeri bir şeyler denedi, kalite gösteremedi. Geçen hafta Torku Konyaspor bizi yendi. Belki beraberlik onlar için iyiyken yenildik. Futbol böyle bir oyun. Torku Konyaspor, rakip olarak Galatasaray’dan daha iyiydi. Üzücü bir sonuç. Önümüzdeki maçları kazanmayı amaçlıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X