Galatasaray’da Icardi ve Kerem uyumu

Galatasaray, bu sezon hücum hattındaki başarısıyla dikkat çekiyor. Özellikle Icardi ve Kerem ikilisinin uyumu göz dolduruyor.

Galatasaray’da Icardi ve Kerem uyumu

Okan Buruk’un ekibi, ligde 29 maçta 67 kez fileleri sarstı. Sarı kırmızılılar, geçen sezon 38 karşılaşmada rakip fileleri 51 kez topla buluşturabilmişti.

Galatasaray’da özellikle Mauro Icardi ve Kerem Aktürkoğlu skor katkısıyla dikkat çekti. Sarı kırmızılıların attığı 67 golün 29’unda bu ikilinin imzası bulunuyor.

Icardi, bu sezon sarı kırmızılıların en golcü oyuncusu olarak öne çıktı. Arjantinli futbolcu, 18 lig maçında 13 kez fileleri sarstı, 7 gol pası verdi. Tecrübeli futbolcunun son pasını attığı pozisyonlardan 3’ünde Kerem fileleri havalandırdı.

Kerem Aktürkoğlu ise bu sezon 28 karşılaşmada 9 kez fileleri sarstı.5 kez de gol pası veren genç oyuncu, bunlardan ikisinde Mauro Icardi’yi golle buluşturdu. 24 yaşındaki futbolcu, Icardi’nin ardından takımın en çok gol atan oyuncusu konumunda.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X