Galatasaray’da Okan Buruk gelişmesi

Galatasaray Yönetimi’nin, teknik direktör Okan Buruk’u takımdaki en çok maaş alan yerli durumuna getirmek istediği öne sürüldü.

Galatasaray’da Okan Buruk gelişmesi

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk’un ücretine zam çalışmaları tamamlandı.

Sabah gazetesinin haberine göre; Başkan Dursun Özbek’in “İmkânlar seviyesinde maddi ve manevi destek verilecek. Okan Hoca ile problem olabilecek bir durum söz konusu değil” sözlerinin perde arkası aralandı.

Yönetim, zam için yerli oyunculara verilen en yüksek ücreti baz alacak.

Geçen sezon 1+1 yıllık imza atan Buruk’un sözleşmesine, o dönemki dolar kuru dikkate alınarak 17 milyon TL garanti ücret yazılmıştı. 2023-24 sezonu için ödenecek rakam ise 20 milyon TL.

Yeni transferlerden yedek forvet Halil Dervişoğlu şu an hocası Okan Buruk’la aynı parayı kazanıyor. Takımda TL olarak en yüksek ücret 27 milyon TL ile Kerem Aktürkoğlu’na ait. Gurbetçi Kerem Demirbay’a da 1 milyon Euro ödeniyor.

Sarı-kırmızılı kulüp, Okan Buruk’a yapmaya hazırlandığı yüzde 50’nin üzerindeki zamla başarılı hocanın geçen sezon olduğu gibi yerli isimlerde tavan ücreti almasını sağlayacak. Buruk’un ücreti yapılacak zamla birlikte yıllık 30 milyon TL olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X