Galatasaray’da Podolski özür diledi

Galatasaray’ın Alman futbolcusu Lukas Podolski, Spor Toto Süper Lig’de Osmanlıspor’a 2-1 mağlup oldukları maç sonrası konuştu.

Galatasaray’da Podolski özür diledi

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Lukas Podolski, Osmanlıspor karşısında çok gol kaçırdığı için üzgün olduğunu söyledi.

Alman futbolcu, sarı – kırmızılı takımın sahasında Osmanlıspor’a 2-1 mağlup olduğu maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Podolski, “Çok gol kaçırdım, özür dilerim. Benim için sağ veya sol kanatta oynamak fark etmiyor. Bunun kararını hocamız verir. Biz şampiyon bir takımız ve rakipler bu yüzden bize daha farklı motive oluyor.” dedi. 

İki haftada 5 puan yitirmeleri konusunda Alman futbolcu, “Biz şampiyon takımız. Herkes bize karşı etkili oynamaya çalışıyor. Taraftarımıza ve rakiplerimize gücümüzü göstermeliyiz. İki maçta bir puanımız var ama sezon uzun. Daha çok çalışıp, kalitemizi ortaya koyup, gerçek gücümüzü göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Alman futbolcu, Burak Yılmaz veya Umut Bulut ikilisinden hangisiyle oynamayı tercih ettiğinin sorulması üzerine, “Kimin oynayacağına hocamız karar verir. Takımı hoca yapıyor. Biz de kendi mevkimizde en iyisini vermeye çalışırız” cevabını verdi.

Taraftarın oyundan alınan Burak Yılmaz’a tepki gösterdiğinin ifade edilmesi üzerine de Lukas Podolski, “Ne söyleyebilirim ki. Ben bir futbolcuyum. Sahada en iyisini yapmaya çalışıyorum. Takımla ilgili diğer kararlar hocanındır” demekle yetindi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X