Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Galatasaray’da Prandelli bilmecesi

Galatasaray’da görevine son verilmesinin ardından CAS’a tazminat davası açan teknik direktör Prandelli ile uzlaşma görüşmeleri yeniden başlarken, kulüp ikinci başkanı Yasaman, konudan haberdar olmadığını açıkladı.

Galatasaray'da görevine son verilmesinin ardından CAS'a tazminat davası açan teknik

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı ve başkan adayı olan Dursun Özbek’in, görevine son verilmesinin ardından Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) 4,5 milyon avroluk tazminat davası açan teknik direktör Cesare Prandelli ile temasa geçerek, avukatı Alberto Ziliani’yle İstanbul’da bir araya gelmesi bir başka tartışmaya neden oldu.

Prandelli ile görüşmeleri takip eden isim olan kulüp ikinci başkanı Prof. Dr. Hamdi Yasaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konudan kendisinin de medya yoluyla haberdar olduğunu söylerken, “Sportif AŞ’den sorumlu yönetim kurulu üyesi benim. Böyle bir şey varsa haberimin olması gerekirdi” dedi.

İtalyan çalıştırıcının CAS’a açtığı davayla ilgili kulübün karşı bir dava açtığını ve bu davayı avukat Ercüment Erdem’in takip ettiğini aktaran Yasaman, “Biz bu davayı takip ediyoruz ve Prandelli ile de iletişim kesilmişti. Avukatı gelip bir görüşme yapmış olabilir ancak bizde böyle bir bilgi mevcut değil. En azından benim haberim yok” şeklinde konuştu.

Öte yandan, kulüp kaynaklarından alınan bilgiye göre, Dursun Özbek ile Prandelli’nin avukatı arasında anlaşmaya yakın olunduğu ve görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.


Avatar Seç KAPAT
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran'a 2 yıl 6 ay
Sıradaki Haber Sadettin Saran’a hapis cezası