Galatasaray’da yaprak dökümü sürüyor

Sezonun ikinci bölümü için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, kadrosundaki oyuncu sayısını da azaltmaya devam ediyor.

Galatasaray’da yaprak dökümü sürüyor

Galatasaray, Arjantinli futbolcu Lucas Elias Ontivero ile olan sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini açıkladı.

 

Sarı-kırmızılı kulüp, Arjantinli futbolcuya 925 bin Euro sabit transfer ücreti yerine 550 bin Euro fesih tazminatı ödeyecek. 

 

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ’nin Borsa İstanbul’a gönderdiği, Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Lucas Elias Ontivero ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir. Buna göre 2017-2018 futbol sezonu sonuna kadar sözleşmesi gereği alacağı toplam 925 bin avro tutarındaki sabit transfer ücreti yerine futbolcuya 550 bin avro fesih tazminatı ödenecektir.” denildi.

 

Jem Paul Karacan ile de sözleşme feshedildi

 

Sezonun ikinci bölümü için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, kadrosundaki oyuncu sayısını da azaltmaya devam ediyor.

 

Galatasaray, Jem Paul Karacan’ın da sözleşmesini karşılıklı feshetti. Sarı-kırmızılı ekip, 27 yaşındaki oyuncuya 240 bin Euro fesih tazminatı ödeyecek.

 

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ’nin Borsa İstanbul’a gönderdiği, Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Jem Paul Karacan ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir. Buna göre, 2017-2018 futbol sezonu sonuna kadar sözleşmesi gereği alacağı toplam 900 bin avro tutarında sabit transfer ücreti yerine futbolcuya 240 bin avro fesih tazminatı ödenecektir.” ifadelerine yer verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X