Galatasaray’da yerli kaleci arayışı

Sezona Süper Lig’de şampiyonluk parolasıyla çıkan Galatasaray, transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken kaptan Fernando Muslera’nın yanına da bir Türk kaleci arıyor.

Galatasaray’da yerli kaleci arayışı

Sarı kırmızılı kulüpte 5 şampiyonluk 4 Türkiye Kupası ve 5 Süper Lig Kupası kazanan yıldız isim 35 yaşındaki Muslera’yı zaman zaman dinlendirmek istiyor.

Muslera sonrası da kaleyi güvenli ellere teslim etmek isteyen Galatasaray’da Çaykur Rizespor ile sözleşmesi sona erecek milli kaleci Gökhan Akkan ve Göztepe’nin genç file bekçisi İrfan Can Eğribayat gündeme alındı.

Sarı kırmızılılar sezona kötü bir başlangıç yapan Muslera’nın yanına hem onu yedekleyebilecek hem de oynadığında onu aratmayacak bir ismi alacak.

Yabancı kuralının da etkisiyle kaleye yerli bir isim transfer etme arayışında olan sarı kırmızılılar 26 yaşındaki milli kaleci Gökhan Akkan ve 23 yaşındaki İrfan Can Eğribayat’ı için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X