Galatasaray’dan Devler Ligi’ne kötü başlangıç

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Galatasaray, sahasında Atletico Madrid’e 2-0 yenilerek, kötü bir başlangıç yaptı.

Galatasaray’dan Devler Ligi’ne kötü başlangıç

Türk Telekom Arena’da oynanan maçın ilk yarısında sarı-kırmızılılar rakip kalede etkili olamadı. Konuk ekibin ilk yarıda geliştirdiği ataklarda Griezmann 18 ve 25. dakikada iki kez ağları havalandırdı. Devrenin sonlarında ataklarını sıklaştıran Galatasaray pozisyon bulsa da başarılı olamadı.

 

İkinci yarıya Sabri Sarıoğlu’nun yerine Yasin Öztekin’i oyuna alan Galatasaray 10 dakika rakibini sahasından çıkarmasa da girdiği gol pozisyonlarında son vuruşları yapamayınca aradığı golü bulamadı. Atletico Madrid ise ilk yarıdaki gibi sahasında fazla adamla kalarak, yakaladığı hızlı ataklarla gol aradı ve ancak başarısız oldu.

 

Gruptaki ilk maçından 2-0 mağlup ayrılan Galatasaray, haftayı puansız kapattı.

 

Galatasaray gruptaki ikinci maçında, 30 Eylül’de deplasmanda Astana ile karşılaşırken, Atletico Madrid ise sahasında Benfica’yı konuk edecek.

 

Gruptaki diğer maçta ise Portekiz temsilcisi Benfica, sahasında Kazak ekibi Astana’yı 2-0 yendi. Benfica’nın gollerini 51. dakikada Gaitan ve 62. dakikada Mitroglou kaydetti. Portekiz ekibi ve İspanyol temsilcisi ilk hafta maçlarını 3 puanla kapatarak, ilk sırada yer aldı.

İlk maçlar sonunda grupta oluşan puan durumu şöyle:

 

  TAKIMLAR O G B M A Y Av P
1 Atletico Madrid 1 1 0 0 2 0 2 3
2 Benfica 1 1 0 0 2 0 2 3
3 Galatasaray 1 0 0 1 0 2 -2 0
4 Astana 1 0 0 1 0 2 -2 0

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X