Galatasaray’dan örnek kampanya

Yaşadığı finansal sorunlar nedeniyle UEFA’dan 1 yıl Avrupa kupalarına katılamama cezası alan Galatasaray, UNDP (BM Kalkınma Programı) ile anlaşma imzaladı.

Galatasaray’dan örnek kampanya

Sarı kırmızılılar böylelikle 2030 yılına kadar dünyada yoksulluğa son vermeyi amaçlayan Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ne (SKH) ilişkin çabalara katkı sağlayacak bir projeye katılmış oldu. Törende konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ‘Dünya çapında bir futbol takımı, bir eğitim kurumu ve uluslararası bir spor markası olarak kulübümüzün itibarının, yoksulluğu sona erdirmenin bir hayal olmadığını dünyaya anlatmakta aracı olmasından memnuniyet duyuyoruz’ dedi.

UNDP ve Galatasaray, imza töreninde ayrıca, dört futbolcunun top sektirirken dört dilde ‘kimseyi geride bırakmama’ çağrısında bulundukları bir kamu spotunu da basına tanıttı. Kamu spotunda kaptan Selçuk İnan, kaleci Fernando Muslera (Uruguay), Aurélien Chedjou (Kamerun) ve Wesley Sneijder (Hollanda) rol alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X