Galatasaray’ın Manchester United ile kader oyunu! Dev maç saat kaçta hangi kanalda?

Gruptan çıkmayı hedefleyen sarı kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam 20.45’te Manchester United’ı ağırlayacak.

Galatasaray’ın Manchester United ile kader oyunu! Dev maç saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında bugün sahasında İngiltere temsilcisi Manchester United ile karşılaşacak. RAMS Park’ta saat 20.45’te başlayacak müsabakada İspanyol hakem Jose Maria Sanchez düdük çalacak.

A Grubu’nda çıktığı 4 maçta birer galibiyet ve beraberlik alan, 2 kez de yenilen sarı kırmızılı takım, 4 puan topladı. Galatasaray, Almanya temsilcisi Bayern Münih’in yenilgisiz lider olduğu grupta averajla Danimarka’nın Kopenhag takımının ardından 3. sırada bulunuyor. Manchester United ise aldığı 1 galibiyetle 3 puan elde etti ve 5. haftaya son sırada girdi. Galatasaray, İngiliz temsilcisi ile deplasmanda yaptığı maçı 3-2 kazanmıştı.

AVRUPA’YI GARANTİLEYEBİLİR
Sarı kırmızılı ekip, karşılaşmayı kazanması durumunda Avrupa’da yoluna devam etmeyi garantileyecek. Galatasaray, taraftarı önünde Manchhester United’ı mağlup etmesi halinde puanını 7’ye çıkaracak ve son hafta öncesinde rakibiyle 4 puan fark yakalayacak.

Cim Bom son hafta sonuçlarına göre en kötü ihtimalde UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edecek. Galatasaray’da savunmanın önemli oyuncularından Davinson Sanchez, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. İngiliz temsilcisinde ise kart cezalısı Marcus Rashford’un yanı sıra sakatlıkları bulunan Mason Mount, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Christian Eriksen ve Casemiro da Galatasaray’a karşı mücadele edemeyecek.

20.45/EXXEN

 

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE BUGÜN

20.45 Galatasaray-Manchester United
20.45 Sevilla-PSV Eindhoven
23.00 Bayern Münih-Kopenhag
23.00 Real Madrid-Napoli
23.00 Real Sociedad-Salzburg
23.00 Braga-Union Berlin
23.00 Arsenal-Lens
23.00 Benfica-Inter

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X