Galatasaray’ın yeni sol beki netleşti!

Sol bekte Angelino’dan beklediği verimi alamayan ve bu futbolcunun şarta bağlı satın alma opsiyonunun dolmasına bir maç kalmasını göz önüne alan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yeni transfer gelene kadar bu mevkide oynatacağı ismi belirledi.

Galatasaray’ın yeni sol beki netleşti!

Yaz başında büyük umutlarla kadroya katılan ancak beklentileri karşılayamayan Angelino artık Galatasaray’da süre alamayacak.

Sabah gazetesinin haberine göre; Kopenhag deplasmanında 19. kez formayı giyen İspanyol sol bek, 20 maça bağlı 6 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu nedeniyle kadro dışı kaldı.

Ajax’ın ilgilendiği tecrübeli oyuncu ile yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılı yönetim, 11 Ocak’ta başlayacak olan ara transfer döneminde yerine takviye yapacak.

Savunmanın solunda daha önce Kazımcan Karataş ve Abdülkerim Bardakcı’yı oynatan teknik direktör Okan Buruk, sol bek transferine kadar bu bölgede Barış Alper Yılmaz’ı kullanma kararı aldı.

Antrenmanlarda 23 yaşındaki oyuncuya sol bek pozisyonunda işin savunma kısmında dikkat etmesi gerekenler tek tek detaylı olarak gösterilecek.

11 Ocak’a kadar Galatasaray’ı Süper Lig’de Karagümrük, Fenerbahçe, Konyaspor maçları ve Fenerbahçe ile oynanacak TFF Süper Kupa bekliyor. İkisi derbi, bu dört karşılaşmada Barış Alper Yılmaz sol bekte görev yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X