Galaxy Note 7’nin en net görüntüleri yayınlandı

Tanıtıma kısa bir süre Galaxy Note 7 modeline ait ilk gerçek fotoğraflar ortaya çıktı. Galaxy Note 7 tasarımında bir sürpriz yaşanacak mı?

Galaxy Note 7’nin en net görüntüleri yayınlandı

Tanıtımına üç hafta gibi bir süre kala Samsung’un merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Note 7’nin ilk gerçek fotoğrafları internete sızdırıldı.

Görüntüler yüksek çözünürlüklü olmasa da, fotoğraflardaki telefonun daha önce @evleaks adlı sızıntı kaynağı aracılığıyla yayınlanan basın görüntülerinden farksız olduğu görülüyor.

Galaxy Note 7, Samsung’un göz tanıma teknolojisine (iris tarayıcısı) sahip ilk akıllı telefonu olacak. Bunun dışında Galaxy Note 7’nin sadece kavisli ekrana sahip versiyonunun olacağı yayınlanan gerçek fotoğraflarla bir kez daha onaylandı.

Eğer düz ekranlı bir Galaxy Note 7 bekleyişi içerisindeyseniz bu noktada hayal kırıklığı yaşayacağınızı belirtelim. Hindistan’ın ithalat ihracat veritabanı Zauba’da 6 inç ekranlı bir Galaxy Note 7 ortaya çıkmıştı. Söz konusu modelde düz ekran kullanılması ihtimaller arasında.

Galaxy Note 7’nin 2 Ağustos’ta tanıtılması bekleniyor. 5.7 ya da 5.8 inçbüyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekran ile donatılacak akıllı telefonun işlemci biriminde Snapdragon 821 ve Exynos 8893 yer alacak.

shiftdelete.net’in haberine göre iddialar Galaxy Note 7’de 6GB RAM’in yer alacağı yönünde, ancak son olarak Geekbench testinde telefonda 4GB RAM’in kullanıldığı görüldü.

Tanıtıma kısa süre kala Galaxy Note 7 cephesinden daha fazla gelişmenin yaşanacağını söyleyebiliriz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X