Galaxy S7 işte böyle olacak!

Samsung’un önümüzdeki sene Galaxy S7 ile birlikte göreceğimiz Snapdragon 820’ye rakip olarak üreteceği işlemci şimdiden dikkat çekmeyi başardı.

Galaxy S7 işte böyle olacak!

Yılın başlarında Samsung’un kendi işlemci çekirdekleriyle çalışan (ARM Cortex çekirdekleri yerine) yeni bir işlemci üzerinde çalıştığına dair iddialar ortaya çıkmıştı. Şimdi ise bu yeni işlemciye ait olduğu düşünülen etkileyici hız testi puanları internette göründü.

Çin’den sızan bir görsele göre Samsung’un yeni SoC’si, özel Exynos M1 işlemci çekirdekleri sayesinde yüksek puanlar elde etti. Geekbench’in tek çekirdek testinde 2136 puan almayı başaran işlemci, Geekbench’in çoklu çekirdek testinde 7497 puan elde edebildi.

Samsung haberleriyle tanınan web sitesi Sammobile, kendi kaynaklarına danıştığı bu sonuçların “gerçek” göründüğünü düşünüyor. Yeni SoC, önümüzdeki sene piyasada olursa Snapdragon 820’yle rekabet edecek. Dolayısıyla Galaxy S7 veya Note 6’da kullanılması muhtemel.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X