Galaya sevgilisiyle katıldı

Abdullah Oğuz’un yeni filmi “Senden Bana Kalan”, yarın vizyona giriyor. Ekin Koç ve Neslihan Atagül’ün başrolü paylaştığı, bir ‘ilk aşk’ öyküsünü anlatan filmin galası, önceki akşam Kanyon’da yapıldı.

Galaya sevgilisiyle katıldı

“A Millionaire’s First Love” adlı Kore filminden uyarlanan “Senden Bana Kalan”ın galası, Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda düzenlendi. Geceye film ekibinin yanı sıra çok sayıda ünlü isim katıldı.

Davetliler arasında Arzuhan Doğan-Mehmet Ali Yalçındağ, Ertuğrul Özkok, Ali Poyrazoğlu, Burak Kut, Murat Dalkılıç, Defne Samyeli, Filiz Akın, Halit Ergenç, İlber Ortaylı, Özge Özpirinçci- Burak Yamantürk, Demet Sabancı Çetindoğan ve Elif Dürüst de vardı. Çekimleri Kazdağları, Yeşilyurt, Cunda Adası, Adatepe, Küçükkuyu, Ayvalık ve İstanbul’da yapılan film, izleyenlerin beğenisini kazandı. “Senden Bana Kalan”, yarın vizyona girecek.

Filmde cemiyet hayatının ünlü simalarından Erol Tezman da rol aldı. Galaya katılan Tezman, “Kısa bir rolüm var. Doktoru oynadım. Bu benim ilk oyunculuk deneyimim. Çok farklı ve güzel bir anı oldu” dedi.

Filmin başrol oyuncusu Neslihan Atagül’ü galada sevgilisi Kadir Doğulu da yalnız bırakmadı. Beyaz bir elbise giyen Atagül’e smokiniyle eşlik eden Doğulu, gelin-damat benzetmesi yapılınca “Belki de zamanı gelmiştir” dedi. Ardından şaka yaptığını, evliliği düşünmediklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X