‘Galibiyet istiyorum’

Hafta başından bu yana oyuncularını yarınki maça motive etmeye çalışan Mutlu Topçu, sakatlıktan çıkan Joshua John’a 11’de şans vermeyi düşünüyor.

‘Galibiyet istiyorum’

Yarın sahasında Spor Toto Süper Lig’de son sırada yer alan Gaziantepspor’la kritik bir maça çıkacak olan Bursaspor, hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Son 7 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ve Kasımpaşaspor maçı sonrası yaşananların ardından oldukça zor günler geçiren yeşil beyazlılar’da Teknik Direktör Mutlu Topçu, hafta başından bu yana oyuncularını bu zorlu 90 dakikaya motive etmeye çalışıyor. 

JOHN 11’E Mİ?

Genç teknik adam dünkü çalışma öncesi futbolcularından tamamen maça konsantre olmalarını ve kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını istediği belirtildi. Basın ve taraftarlara kapalı olarak idmanda yeşil beyazlıların taktik üzerinde durduğu belirtildi. Teknik Direktör Mutlu Topçu’nun sakatlıktan çıkan ve oynayabilecek duruma gelen Joshua John’u zaman zaman as kadroda değerlendirdiği belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X