Galibiyet sözü

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yarın İnegöl’de oynanacak Tokatspor maçı öncesi bordo beyazlı futbolcularla bir araya gelirken, futbolcular zorlu maç için 3 puan sözü verdi.

Galibiyet sözü

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun en kritik haftalarına girilirken, yaşanan talihsiz puan kayıpları sonrası İnegölspor’da gözler yarın oynanacak Tokatspor maçına çevrildi.

Zorlu mücadele öncesinde moral bozukluğunun atılması amacıyla İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yenice göletinde yönetici ve teknik heyetinde katılımıyla futbolcularla bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve AK Partili yöneticilerin de hazır bulunduğu buluşmada futbolcular Tokat maçı için 3 puan sözü verdi.

İNANCIMIZ TAM

Kritik randevu öncesi moral depolayan Aktaş, Tokat maçının önemine dikkat çekti. Bordo beyazlı takımda rakibini mağlup edecek kalite ve inancın olduğuna dikkat çeken Aktaş, “İnegöl’de zor ve kritik bir maç var. Tokatspor karşısında galibiyetten başka bir şansımız yok. Biz de bu şehir de sizlere inanıyor. Elinizden gelenin daha fazlasını yapacağınızdan hiç şüphemiz yok. İnşallah 90 dakikanın sonunda hedeflediğimiz 3 puana erişeceğiz” dedi.

Başkan Aktaş futbolcularla sohbet ederek morallerini yükseltmek adına yakın ilgi ve alaka gösterdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X