‘Galibiyeti alamamaktan ötürü üzgünüz’

Golsüz beraberlikle biten Sivasspor karşılaşmasının ardından Bursaspor’un savunmacıları Ertuğrul ve Titi maçı değerlendirdi.

‘Galibiyeti alamamaktan ötürü üzgünüz’

Bursaspor’un savunma oyuncusu Ertuğrul Ersoy, oyun sistemini değerlendirdi. Çok az bir süre maçlarda 3-5-2 sistemini oynamalarına karşın antrenmanlarda uzun süredir bu sisteme çalıştıklarını kaydeden genç oyuncu, “En azından uyum yakaladığımızı düşünüyorum. Sivas deplasmanında 3-5-2 sistemi burada da tuttu, gol yemedik. Galibiyeti kaçırdığımızı düşünüyorum, benim, Dzon Delarge’ın ve Pablo Batalla’nın kaçırdığı goller var. İyi oynadığımızı düşünüyorum, taraftarımızı mutlu ettiğimizi düşünüyoruz. İnşallah Antalyaspor maçında galip gelip yeni bir seri başlatacağız” dedi.

 

Yeşil beyazlı ekibin bir diğer savunmacısı Titi ise, yeni sistemin Paul Le Guen’in anlayışını yansıttığını belirterek maç içinse, “Galibiyeti alamamaktan ötürü üzgünüz. Bursaspor forması giyiyorsanız, her maç galibiyeti almak için odaklanırsınız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X