Galibiyeti çok istiyoruz

Harun Tekin, Yusuf Erdoğan ve Barış Yardımcı, 3 puanla ayrılıp milli maç arasını iyi geçirmek istediklerini söylediler.

Galibiyeti çok istiyoruz

Geçtiğimiz hafta taraftarının müthiş desteğine rağmen öne geçtiği maçta Galatasaray’a mağlup olan Bursaspor’da gözler bugün oynanacak Kayserispor maçına çevrildi. 

Bursa’ya 3 puanla dönmek ve milli maç arasını keyifli geçirmek istediklerini söyleyen kaptan Harun Tekin, Yusuf Erdoğan ve Barış Yardımcı, “Güzel ve önemli bir maç olacak. Bursa’ya galibiyetle dönmek istiyoruz” dediler. Önemli bir rakibe karşı oynayacaklarını söyleyen kaptan Harun Tekin, “Çok koşan bir ekibe karşı oynayacağız. Elimizden geleni yapıp Bursa’ya 3 puanla dönmek istiyoruz” dedi.

SORUNLARI HALLEDİYOR

Batalla’nın eksikliğini de hissedeceklerini söyleyen tecrübeli eldiven, “Batalla bizim için önemli bir oyuncu. Sahada sorunları halleden bir isim. Ancak inşallah onun yerine oynayacak arkadaşımız da eksikliğini hissettirmeyecektir” ifadelerini kullandı. Milli maç arasına güzel girmek istediklerini söyleyen Yusuf Erdoğan ise “Kazanıp, araya iyi girmeyi amaçlıyoruz. Milli maç arasını da iyi değerlendireceğimiz düşünüyorum” diye konuştu.

ÖNCELİĞİMİZ 3 PUAN

 

Kayserispor maçına hazır olduklarını söyleyen genç futbolcu, “Hazırız. Geldiğim günden beri çok iyi oynayan Bir bursaspor var. İnşallah güzel futbolumuzun karşılığını da alırız” dedi. Galatasaray yenilgisinden ders aldıklarını söyleyen Barış Yardımcı ise “Önceliğimiz 3 puan. Ligde iyi yerde olmak için bu haftaları kayıpsız geçmemiz gerekiyor. Şu an alabileceğimiz kadar puan alıp devreyi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. 2 maçtır kramp sıkıntısı yaşıyorum. Nedenini de bilmiyorum. Tam istekli olacağım maçlarda taraftarımızı arkamıza aldığımız maçlarda takımı yalnız bırakmak benim de hoşuma gitmiyor ama bunlar futbolun içinde var” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X