‘Galibiyeti kaçırdık’

İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Menemen deplasmanında iki puan bıraktıklarını söyledi.

‘Galibiyeti kaçırdık’

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk maçında İzmir temsilcisi Menemen Belediyesi ile 1-1 berabere kalan İnegölspor’da Ege’de bırakılan 2 puanın üzüntüsü yaşanıyor.


Teknik Direktör Osman Özdemir, “Büyük bir hata yaparak çok erken gol yedik. Fakat golden sonra oyun bizim kontrolümüze geçti. Kaçırdığımız 1-2 tane de gol pozisyonu var. İlk yarının sonlarına doğru da kaydettiğimiz beraberlik golü açıkçası bize maçı geri döndürdü. Maçın son 20-25 dakikası, ikinci yarının büyük bir bölümünde gücümüzü sahaya yansıtmamıza rağmen galibiyeti getirecek golü bulumadık” dedi.

MEMNUN OLDUM

Bu sezon yola çıkarken bir hedef koyduklarını belirten Osman Özdemir, “Amacımız İnegölspor’u TFF 1.Lig’e çıkarmak. Bu hedefi de biz beynimize kazıdık. Hedefin peşinden de sonuna kadar gideceğiz. Bizim gibi grubun iddialı takımı Menemen karşısında geriye düşmemize rağmen oyuna ağırlığımızı koyup beraberliği sağlamak önemliydi. Rakibimiz bir penaltı kaçırdı. İnegölspor takımı için burada alınan beraberlik kâr gibi gözüküyor ama bence penaltıyı unutursak, galibiyeti kaçırdık diyebilirim. Ligin ilk maçındaki fizik gücümüz, kondisyonumuz, oyun anlayışımız açıkçası beni memnun etti” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X