Galibiyeti kaçırdık

Orhangazi’nin yeni teknik patronu Nevzat Dinçbudak, Bayrampaşa karşısında birçok fırsattan yararlanamadıklarını söyledi.

Galibiyeti kaçırdık

Nevzat Okumuş

Orhangazi Belediyespor’a imza attıktan iki gün sonra Bayrampaşa deplasmanına çıkan Teknik Direktör Nevzat Dinçbudak, mükemmel oynadıkları ilkyarıda yüz 100 beş net gol pozisyonundan yararlanamadıklarını söyledi. Rakibe gol pozisyonu dahi vermediklerini kaydeden Dinçbudak, ‘Ortaya konan mücadele, ofansif ve defansif oyun güzeldi. Elimize geçen net beş gollük pozisyonda tercih hataları nedeniyle değerlendiremedik. Ancak futbol adına ortaya seyredilir bir oyun koyduk’ dedi.

Gol vuruşu eksik

İkinci yarıda rakibin dengeyi sağladığına dikkat çeken Nevzat Hoca, ‘Bu yarıda oyundan düştük. Rakipten ve bizden birer oyuncu kırmızı kart gördü. Ancak yine de 2-3 pozisyon bulduk. Deplasman ortamında bir puan iyi olsa da üç puanı kaçıran biz olduk. İlk 45 dakikadaki oyunumuzu 90 dakikaya yaymak bundan sonraki maçlarda önceliğimiz olacak. Gol vuruşlarında etkili olmalıyız’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X