Galibiyetle kapattık

Hentbol Türkiye Kupası’ndaki 4 ekibimiz de son gün rakipleri karşısında gülmeyi başardı… Erkeklerde Nilüfer Belediyespor hükmen, kadınlarda Mudanya Dinç ve Osmangazi Belediyespor dün de rakiplerini geçerek 3’te 2 yaparak lider olarak son 16 turuna yükse

Galibiyetle kapattık

RECAİ UYSAL

Hentbolda Türkiye Kupası 1. tur maçlarında heyecan sona erdi. Bursa ekipleri dünü de galibiyetle kapatırken, erkeklerde Nilüfer Belediyespor, kadınlarda Osmangazi Belediyespor ve Mudanya Belediye Dinçspor 3’te 3 yaptı ve grup lideri olarak son 16 turuna adını yazdırırken, Bursagücü, son gün kazanmasına karşın 1 gol averajla turu kaçırdı. Erkeklerde İstanbul Grubu’nda bulunan temsilcimiz Nilüfer Belediyespor, dünü hükmen galibiyetle kapatarak liderliği kaptırmadı. Kadınlarda Ankara Grubu’nda son 16 turunu garantileyen ekibimiz Mudanya Belediyesi Dinçspor ise Aksaray Belediyespor’u 31-25 yenmeyi başardı ve 3’te 3 yaparak lider olarak tur atladı.

FIRSATI KULLANAMADILAR

Bodrum Grubu’nda son 16 turunu garantileyen kadınlardaki diğer ekibimiz Osmangazi Belediyespor da Kastamonu Artsam karşısında 31-25’lik galibiyete ulaştı ve 3’te 3 yaparak grubu zirvede tamamladı. Bursa’da evinde ilk günü yenilgiyle kapatan, önceki gün ise Samsun Gençlik’le berabere kalan Bursagücü, Elazığ Sosyal Yardımlaşma’yı 33-21 mağlup etti ancak, averajla son 16 turunu kaçırdı. Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda karşılaştığı rakibi karşısında ilkyarıyı 16-8 önde tamamlayan Bursa ekibi, tur için yeterli olan 13 sayılık farkı ikinci yarıda birçok kez yakaladı. Ancak, son bölümde kalesinde gollere engel olamayan Bursagücü, son saniyede 33-21’lik skoru yakaladı. Ancak, kendisi için gerekli olan 13 sayılık farka ulaşamayan Bursa ekibi, 1 gol averajla turu kaçırdı.

Karşılaşma sonrasında Bursagücü sporcuları 12 sayılık farkın yeterli olduğunu düşünerek sevinmelerine karşın, tur için 13 sayı farklı galibiyetin gerekli olduğunu öğrenince büyük üzüntü yaşadılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X