Galip çıkmadı!

Düşme hattında bulunan Cihanspor ile şampiyonluk savaşı veren Kurtuluşspor, Mert ve Barış Eren’in karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kaldı.

Galip çıkmadı!

TOLGA ÖZTAŞ

Süper Amatör Lig B Grubu’nda oynanan 13. hafta maçında Cihanspor ile İnegöl Kurtuluşspor 1-1 berabere kaldı. Atıcılar-2 Sahası’nda oynanan maçta İnegöl temsilcisi 44’te Mert ile 1-0 öne geçti. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Cihanspor ise 75’te Barış Eren’in attığı golle oyunu 1-1’e getirdi. 

Kalan bölümde başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 eşitlikte tamamlandı. Bu skorun ardından Cihanspor aldığı 1 puanla gelecek haftalar için ümitlenirken, Kurtuluşspor ise zirve yarışında çok önemli 2 puandan oldu.

SAHA: Atıcılar-2

HAKEMLER: İsa Yücel Çırakoğlu (***), Çağdaş Yüksel Çağ (***), Ayça Soyutürk (***)

CİHANSPOR: Abdullah (**), Razaman (**), Özcan (**), Barış Çakmak (**), Yılmaz (*), Murat (**), Enes (*), Ahmet (**), Sezer (*), Barış Eren (***), Furkan (*) (Dk.73 Hacı Mehmet *)

İNEGÖL KURTULUŞSPOR: Doğan (**), Tarık (**), Serkan (**), Oğuzhan (**), Fatih (*), İbrahim (*), İzzet (**), Tunahan (**), Mert (***), Murat (*) (Dk.67 Cengiz *), Ufuk (*)

GOLLER: Dk.44 Mert (Kurtuluş), Dk.75 Barış Eren (Cihan)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X