Gançev’in heyecanı

Bursaspor’un unutulmaz isimleri arasında yer alan İvko Gançev, yıllar sonra yeşil beyazlı kulübe geri dönmenin heyecanını yaşıyor.

Gançev’in heyecanı

Adnan Örnek’in ekibinde kaleci antrenörü olarak görev yapacak olan Gançev, yeşil beyazlı takımın file bekçileri Harun Tekin, Mert Günok, Muhammet Şengezer ve Ataberk Dadakdeniz’le özel bir görüşme yaptı.

Ekip kuruldu

Bursaspor’da Teknik Direktör Adnan Örnek’in ekibi de netleşti. Tunahan Akdoğan ve İvko Gançev’le birlikte Mutlu Topçu’nun da kadrosunda da yer alan Mustafa Er, Cemal Ayyıldız ve İsmail Serbest’te Adnan Örnek’le birlikte çalışacak. 

Bu sezon ki 4.antrenör

Sezona Hamza Hamzaoğlu yönetiminde başlayan Bursaspor, 18. haftada oynanan Adanaspor karşılaşmasında alınan mağlubiyetin ardından deneyimli çalıştırıcı ile yollarını ayırmıştı. Yeni teknik adam arayışları sırasında 19. haftadaki Başakşehir karşılaşmasına U21 Teknik Sorumlusu Tunahan Akdoğan nezaretinde çıkan Timsah’ta, 20. haftada ise görevi Mutlu Topçu devralmıştı. 

Genç çalıştırıcı da 29. haftadaki Galatasaray karşılaşmasında alınan 5-0’lık mağlubiyetin ardından istifa ederken, Çaykur Rizespor müsabakasıyla birlikte kulübede yer alacak olan Adnan Örnek, yeşil beyazlıların bu sezon 4. teknik direktörü olacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X