Garip dava… İğrenç iddialar!

Anne ve babası boşanma aşamasında olan kız çocuğuna istismarla suçlanan kadın psikolog ilk celsede beraat etti. Kararda kızın babasının, “Eşim herkese bu iftirayı atıyor” demesi etkili oldu.

Garip dava… İğrenç iddialar!

Anadolu Adalet Sarayı Aile Mahkemesi’nde çalışan kadın psikolog N.D. (50), N.S.K. ve Ö.K. çifti arasındaki boşanma ve çocuk ile baba arasında şahsi ilişkinin kurulması davasında görevlendirildi. N.D., 26 Mart’ta odasında çiftin kızları H.E.K. (5) ile yalnız görüştü. 

22.5 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Anne N.S.K., 2 gün sonra psikoloğun kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla polise gitti. Adli Tıp raporunda istismara yönelik tıbben ayrım yapılamayacak bulgular bulunduğunu belirten savcılık psikoloğun, 25.5 yıl hapisle yargılanmasını istedi.

‘ÇOCUĞA ASLA DOKUNMADIM’

N.D., 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde önceki gün görülen duruşmada, “Çocuğun babadan şiddet gördüğü davayla ilgili rapor istendi. Anne, babanın çocuğu odaya kilitlediği, birlikte video izlediklerini söylemesi üzerine kızın istismara uğrayıp uğramadığını öğrenmek için test uyguladım. Kendi vücudumda cinsel bölgeleri göstermeye çalıştım. Çocuğa dokunmadım” dedi. 

Koca Ö.K. ise eşini suçladı, “Boşanma davası sürecinde kızıma istismarda bulunduğumu, annem ve yengemle ilişkim olduğunu, babamın kendisine istismarda bulunduğunu öne sürdü. Kim kendi isteği dışında beyanda bulunursa, herkese bu şekilde iftira atar” diye konuştu. 

Savcının da ‘yeterli ve inandırıcı’ delil olmadığı için sanık hakkında beraat talebinde bulunduğu duruşmada, mahkeme beraat kararı verdi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X