Garnizon Komutanı’ndan Büyükşehir’e ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Bursa’ya Garnizon Komutanı olarak atanan Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu’nu ağırladı.

Garnizon Komutanı’ndan Büyükşehir’e ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu’na başarılar diledi.


Bursa’ya huzur kenti olma yolunda yatırımlar yaptıklarını kaydeden Başkan Altepe, bu anlamda başta jandarma olmak üzere güvenlik kurumlarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını vurguladı.


Bursa’yı çok sevdiklerini ve en güzel hizmetleri Bursalılarla buluşturmak için gece gündüz gayret sarf ettiklerini belirten Başkan Altepe, “İnşallah sizlerle birlikte de en güzel adımları atmaya devam edeceğiz. Çünkü en önemli hizmet huzurdur. Huzur olmadan hiçbir şeyin kıymeti yok. Onun için her gün daha da ileriye gitmek zorundayız. Buna inşallah sizlerle güç katmış olacağız” dedi.  

Tuğgeneral Hacıoğlu ise, Bursa’ya atanmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Görevimiz Bursa sınırları içerisindeki tüm vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamaktır. Dağ başında olsa bile vatandaşımıza jandarmanın var olduğunu hissettirmektir. İnşallah mevcut personelimizle birlikte Bursa’nın daha da huzurlu olmasına tüm gücümüzle katkı sağlayacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X