Garsonluktan sahnelere 

Yakışıklı popçu ve oyuncu Cem Belevi, ünlü olmadan önce öğrenim görmek için gittiği İngiltere’de garsonluk ta dahil olmak üzere bir çok işte çalıştığını söyledi. 

Garsonluktan sahnelere 

Son dönemin dikkat çeken yıldızlarından Cem Belevi, Olay Çekirge’ye samimi açıklamalarda bulundu. 

Ünlü olmadan önce İngiltere’ye eğitimini tamamlamaya gittiğini söyleyen Belevi, “Orada geçirdiği zaman içinde kafede garsonluk yaptım. Havaalanında, sonra da bir marketin pazarlama bölümünde çalıştım. Pub’larda, sokakta şarkı söyledim. Orada yaşadığım tüm zorluklar bugüne gelmemde büyük rol oynadı’ dedi.

KISKANÇLIK SORUNUNU AŞTIK

Yakışıklılığı sayesinde genç kızların dikkatini çeken Cem Belevi, ünlü olduğu ilk dönemden itibaren özellikle hayranlığını kazandığı kızların erkek arkadaşları tarafından pek sevilmediğini itiraf etti. Ancak zamanla bu durumu çözdüğünü belirten Belevi, ‘Kız arkadaşı beni sevdiği için bana gıcık olanlar vardı. Onlarla da sorunu aştığımıza inanıyorum” dedi. 

Cem Belevi, Ünal Özbay’a özel açıklamalarda bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X