Gayrimenkul sektöründe yeni bir RESİTAL başlıyor!

‘Gayrimenkul’ün Sesi Değişiyor’ sloganıyla sektöre yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Resital Gayrimenkul A.Ş., kuruluşunu görkemli bir lansmanla duyurdu. Sunuculuğunu Demet Şener’in yaptığı ve ünlü popçu İrem Derici’nin sahneye çıktığı gece büyük ilgi gördü.

Gayrimenkul sektöründe yeni bir RESİTAL başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleri Sibel Taner Hacıoğlu, Emre Koçak, Murat Vatansever, Mustafa Durak ile Rahmancan Sultansu’nun kurucusu olduğu, yönetim kurulu başkanlığını ise Zafer Polat Koyuncu’nun üstlendiği Resital Gayrimenkul AŞ, sektöre yeni bir soluk getirmek amacıyla kuruluşunu tamamladı.

Global bir marka olma hedefiyle serüvenine adım atan şirketin lansmanı Sheraton Hotel’de gerçekleştirildi. Sunuculuğunu ünlü model Demet Şener’in yaptığı gecede konuşan Resital Gayrimenkul Kurucu ortaklarından Sibel Taner Hacıoğlu, ‘’Sektörde pazarı yabancı menşeili markalar domine ediyor. Ancak bu sistem bizim değerlerimizle örtüşmüyor ve yıpratıcı bir modele dönüşüyor.

Bu yapıyı yeniden inşa edeceğiz’’ dedi. Resital Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Polat Koyuncu ise, firmanın gücünü 3 ana kuruluş mottosu olan marifet, güven ve memnuniyetten aldığının altını çizdi. Bireysel ve kurumsal gelişim odaklı akademisi ile ‘Gayrimenkul Danışmanlığı’nın tanımının yeniden yapılacağını kaydeden Koyuncu, ‘’Gayrimenkul sektörünün sesini değiştirmek için gayrimenkul danışmanlarının daha iyi, daha nitelikli, daha güzel işler üretebilmesini sağlayacak eğitimlerle onların gelişimlerine destek olabilecek bir akademi olarak başlıyoruz’’ diye konuştu. Büyük ilgi gören görkemli gecenin finalini ise ünlü popçu İrem Derici yaptı. Derici, şarkıları ve sahne şovuyla konuklara keyif dolu saatler yaşattı.

 Resital Gayrimenkul AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Polat Koyuncu ile kurucu ortakları Emre Koçak, Sibel Taner Hacıoğlu, Murat Vatansever, Mustafa Durak, Rahmancan Sultansu

 Resital Gayrimenkul AŞ ekibi, görkemli gecenin anısına hep birlikte objektiflerin karşısına geçti.

Resital Gayrimenkul AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Polat Koyuncu, şirketin oluşum sürecini konuklarla paylaştı.

BTSO 54. Komite Başkanı Özkan Aydemir

 Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi

Sibel Taner Hacıoğlu

Gecenin sunuculuğunu ünlü manken Demet Şener yaptı.

Buket Öztapanlar, Gözde Egemen

Seda Aydın

Çağla Kümüş

Merve Akmangül

 Beyza Kesti

 

 Nergis Vardar

 Burçil Turgal



Müge Selnur Aydoğdu

Duygu Avcı

 Tülay Tokuşçu

 Aslı Taşdemir

Ayşegül Yaşar

 Nihal Yıldız

Müge Kırkımcı

Hamiyet & Cihan Civelek

Sezer Sezer, Gönül Onur Sezer

Anna Ayla, Ergün Kara



Büşra ve Nuri Serbest

 Elif & Batuhan Demiroğlu



Ayfer ve Hakan Erbil

 Hayriye & Erdi Ceylan

Seyhan Uğur

Furkan Albayrak

Gecenin finalinde sahneye çıkan ünlü popçu İrem Derici, sahne şovuyla unutulmaz anlara imza attı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X