Gayrimenkulde üç bölgeye dikkat

Gayrimenkul danışmanlığı firması Keller Williams’ın (KW) Alfa Bursa Bölge Yönetici Ortağı Koray Tutkopar, Bursa’da Karacabey’e kadar gayrimenkul yatırımı yapılabileceğini belirterek, Hasanağa, Kayapa ve Çalı’nın öne çıktığını söyledi.

Gayrimenkulde üç bölgeye dikkat

ASLIHAN AYDIN

KW Alfa Bursa Bölge Müdürlüğü dün İbrahim Yazıcı Plaza 2’de açıldı. 700 metrekarede faaliyet gösteren KW Alfa Bölge Müdürlüğü, 50 danışman ile hizmet verecek. KW Türkiye Yönetici Ortağı Emre Erol, Bursa’da ilk bölge müdürlüğünün hizmete girdiğini ve kentin Türkiye’de en hızlı büyüyen bölge olduğunu söyledi.

Bursa’nın her noktasına hizmet verdiklerini ifade eden Erol, farklı şubelerle büyümeyi öngördüklerini kaydetti.

Bursa’nın son 3 yılda Türkiye’de gayrimenkul işlemlerinin yüzde 80’inin gerçekleştiği 7 ilden birisi olduğuna dikkat çeken Erol, “Bursa kendi içinde ekonomisi olan hem yabancı hem lojistik yeni yatırımlar ile avantajlar yakalamış bir kent. Bursa aynı zamanda tarihi özellikleri de içinde barındırıyor. Bu durum da ekonomiyi ve sektörü güçlendiriyor” dedi. Erol, önümüzdeki yıl fiyatlar ile ilgili temel bir değişim beklemediğini dile getirdi.

ŞEHİR BATIYA DOĞRU BÜYÜYOR

KW Alfa Bursa Bölge Yönetici Ortağı Koray Tutkopar, Bursa’nın gelişmekte olan bir il olduğunu ve Nilüfer bölgesi başta olmak üzere batıya doğru büyüdüğünü söyledi. Bursa’nın Karacabey’e kadar yatırım için uygun olduğunu anlatan Tutkopar, Hasanağa, Kayapa ve Çalı’nın öne çıktığını vurguladı. KW Alfa Takım Lideri Bahadır Aktaş, Bursa’da gayrimenkule farklı bir boyut getirmek istediklerini vurguladı. Yıl sonuna kadar 100 danışmana ulaşıp Bursa’nın en büyük ofislerinden biri olmak istediklerinin altını çizen Aktaş, “Bu sektörde para kazanmak isteyenleri, Bursa Bölge Müdürlüğü’ne bekliyoruz” dedi. Emlak Danışmanı Müjdem Şahin ise kentsel dönüşümün piyasayı hareketlendirdiğini kaydetti. Bu nedenle kiraların çok artığının altını çizen Şahin, “Kiralık konut bulunamıyor. Olursa da hemen kiralamayı yapabiliyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X