Gaz kesme Timsahım

Son iki haftada galip gelerek nefes alan Bursaspor’un bugünkü zorlu mücadelesi, Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak.

Gaz kesme Timsahım

Spor Toto Süper Lig’e istediği gibi giriş yapamayan ancak son iki haftada Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor’u dize getirerek arka arkaya aldığı galibiyetlerle çıkış yakalayan Bursaspor’un bugünkü rakibi Antalyaspor. Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak mücadeleyi FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Taruk Ongun yapacak. Ertuğrul Sağlam ve öğrencileri, taraftara üst üste 3. galibiyet sevinci yaşatmak ve çıkışı sürdürmek istiyor.

Tek eksik Dany

Sezonun başında kadrosuna dünyaca ünlü golcü Samuel Eto’o’yu dahil eden Antalyaspor’la karşı karşıya gelecek olan Bursaspor’da tek hedef var o da galibiyet. Yeşil beyazlı takımda antrenmanda sakatlanıp 3 hafta sahalardan uzak kalacak olan Dany dışında eksik bulunmuyor. Antalyaspor’da ise Chico ve Oğuz Mataracı sakatlıkları, Dejan Lazarevic sarı kart cezalısı nedeniyle yok. Teknik Direktör Yusuf Şimşek de 7 maçlık cezası nedeniyle takımının başında olamayacak.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

EKSİK: Dany

EKSİKLER: Chico, Oğuz Mataracı, Lazarevic

BİLET FİYATLARI:VIP A-B 200, KAPALI A-B-C, VIP C: 100, Marator: 40, Kapalı Kale Arkası 20, Açık Kale Arkası ve Misafir Tribün: 10 TL

16.00 LİG TV/CANLI

BURSASPOR

17 Mert Günok

22 Erdem Özgenç

4 Serdar Aziz

66 Tomas Sivok

23 Aziz Behich

14 Cristobal Jorquera

91 Ricardo Faty

10 Filipe Josue

89 Miroslav Stoch

77 Balazs Dzsudsak

15 Tomas Necid

ANTALYASPOR

32 Saso Fornezzi

23 Lokman Gör

23 Sakıb Aytaç

7 Zeki Yıldırım

28 Ondrej Celustka

33 Diefo Oliveira

8 Kadir Bekmezci

5 Sezer Badur

11 Emrah Başsan

17 Jean Makoun

9 Samuel Eto’o

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X