Gaz kesme Timsah’ım

Antalyaspor’u farklı dize getiren yeşil beyazlılar, Kasımpaşa’nın konuğu oluyor

Gaz kesme Timsah’ım

Ligde 3 maçtır yenilmeyen Bursaspor, bugün Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak serili 4 maça çıkarmak istiyor. Saat 14.00’de başlayacak maçta Suat Arslanboğa düdük çalacak.

Süper Lig’de geride kalan 10 haftada topladığı 16 puanla 7. sırada yer alan Bursaspor 11. hafta mücadelesinde bugün İstanbul’da Kasımpaşa ile karşılaşacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayacak olan müsabakayı Eskişehir Bölgesi’nden Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa’nın yardımcılıklarını ise İsmail Şencan ve Samet Çavuş yapacak. Yeşil beyazlılar geçtiğimiz hafta Göztepe’yi yenerek büyük sükse yapan Kasımpaşaspor’u mağlup ederek üst sıralara doğru yaklaşmak istiyor.

KADRO DEĞİŞMEZ

Bursaspor’da Fransız Teknik Direktör Paul Le Guel, Antalyaspor karşısında adeta futbol resitali veren kadroyu bozmak istemiyor. Tecrübeli teknik adamın bu karşılaşmada en büyük silahı ise ileride oynayan Jires Kembo ve Bogdan Stancu olacak. Sercan Yıldırım, Serdar Kurtuluş, Furkan Özçal, Joshua John ve Onur Atasayar’ın yanı sıra en az 1 ay sahalardan uzak kalacak Yusuf Erdoğan ise bugünkü kritik 90 dakikada forma giyemeyecek. Evsahibi Kasımpaşaspor’da ise sakatlığı bulunan Koita yok.

Taraftara bilet dayanmıyor!

Bursaspor’un bugün oynayacağı Kasımpaşa maçı için talep edilen ek bilet kontenjanına İstanbul ekibinden onay çıktı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için Bursasporlu taraftarlar 600 bileti çıktığı gibi tüketmişti.

Bursaspor Kulübü’nün Kasımpaşa yetkilileri ile yaptığı görüşme sonrasında 300 kişilik ek kontenjan açılırken bu biletlerde 3 dakika gibi kısa sürede tükendi.

Kasımpaşa maçının tüm ayrıntıları OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Kasımpaşaspor ile oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Recep tayyip Erdoğan Stadı’ndan yapılacak canlı bağlantılarda taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

Açık ara üstünüz

Yeşil beyazlılar, geride 16 karşılaşmada 10 galibiyet alırken, Kasımpaşaspor 4 maçta güldü.

Kasımpaşa ile Bursaspor, bugün oynayacakları 90 dakika ile birlikte Süper Lig tarihinde 17. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 16 karşılaşmada yeşil beyazlı ekip, 10 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Kasımpaşa ise 4 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında en son oynanan karşılaşmada İstanbul ekibi, sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrılmayı başarmıştı.

STAT: Recep Tayyip Erdoğan

SAAT: 14.00

HAKEMLER: Suat Arslanboğa, İsmail Şencan, Samet Çavuş

EKSİKLER: Koita

EKSİKLER: Sercan, Serdar, Onur, Yusuf, Furkan Özçal, John

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı tükendi

14.00 beIN SPORTS

KASIMPAŞASPOR

1 Ramazan Köse

90 Venkov Popov

13 Ben Youssef

4 Josiah Omeruo

31 Olivier Veigneau

6 Loret Sadiku

8 David Pavelka

43 Bernard Mensah

15 Murillo Romana

7 Trezeguet

11 Samuel Eduok

BURSASPOR

1 Harun Tekin

93 William Troost Ekong

6 Titi

4 Ertuğrul Ersoy

26 Barış Yardımcı

23 Aziz Behich

46 Mikel Agu

77 Emmanuel Badu

10 Pablo Martin Batalla

22 Jires Kembo

28 Bogdan Stancu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X