Gazanız mübarek olsun çocuklar!

Büyük gün geldi çattı… Haydi Bursaspor, ez geç şu Göztepe’yi…

Gazanız mübarek olsun çocuklar!

Bu maça yürek dayanmaz. Kümede kalma yolundaki en yakını olan İzmir temsilcisinin 1 puan gerisinde yer alan yeşil beyazlılar, tamamen dolu tribünler önünde oynanacak karşılaşmayı kazanarak son haftaya avantajlı girmek istiyor. 

Ve büyük gün geldi çattı…Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 33.haftasında bugün Göztepe’yi ağırlıyor. Büyükşehir Belediye Stadı’nda 16.00’da başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Mete Kalkavan yönetecek. Kümede kalma yolundaki en yakın rakibi olan İzmir temsilcisinin 1 puan gerisinde yer alan yeşil beyazlılar, tamamen dolu tribünler önünde oynanacak karşılaşmayı kazanarak son haftaya avantajlı görmek istiyor. Bursaspor’da cezalı olan Umut Meraş ve sakatlığı süren Barış Yardımcı forma giymeyecek. 

FORVETTE KİM OLACAK?

Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın savunmanın solunda Latovlevici’yi görevlendirmesi bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın, sahaya süreceği 11’de de bir takım değişiklikler yapabileceği konuşuluyor. Özellikle forvet hattında Sakho ve Umut Nayir arasında nasıl bir tercih yapacağı merakla beklenen Mesut Hoca’nın, Antalyaspor karşısında cezası nedeniyle görev almayan Yusuf Erdoğan’ı da sahaya süreceği tahmin ediliyor. Rakip Göztepe’de ise cezalı olan Wallece Reis ile sakatlıkları bulunan Kadu, Grillo, Ghilas, Yasin, Hakan, Atakan ve Jerome forma giymeyecek. 

STAT: Büyükşehir Belediye
SAAT: 16.00
HAKEMLER: Mete Kalkavan, Kemal Yılmaz, Ceyhun Sesigüzel
EKSİKLER: Barış Yardımcı, Umut Meraş
EKSİKLER: Kadu, Grillo, Ghilas, Yasin, Hakan, Atakan, Reis, Jerome
BİLET FİYATLARI: Biletler tükendi
16.00 BeIN SPORTS/Canlı

BURSASPOR
30 Okan Kocuk
25 Abdullahi Shehu
4 Ertuğrul Ersoy
21 Aurelien Chedjou
14 Iasmin Latovlevici
8 Stephane Badji
6 Henri Saivet
35 Aytaç Kara
7 Allano Lima
11 Yusuf Erdoğan
67 Diafra Sakho

GÖZTEPE
13 Beto
20 Lamine Gassama
2 Titi
5 Alpaslan Öztürk
41 Berkan Emir
17 André Poko
8 André Castro
6 Celso Borges
7 Halil Akbunar
18 Serdar Gürler
63 Deniz Kadah

U-21 LİGİ’NDE BUGÜN

Bursaspor-Göztepe 
13.00 Vakıfköy Tesisleri 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X