Gazeteci Nuh Köklü kar topu oynarken bıçaklandı

Gazeteci Nuh Köklü Kadıköy’de kartopu oynarken kar topunun bir dükkânın vitrinine isabet etmesine sinirlenen dükkan sahibi esnafın saldırısına uğradı. Uğradığı bıçaklı saldırı sonucu ağır yaralanan Köklü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Gazeteci Nuh Köklü kar topu oynarken bıçaklandı

Olay Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi Karakolhane Caddesi üzerinde bir dükkanın önünde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Nuh Köklü ve arkadaşları cadde üzerinde kartopu oynuyorlardı. Kar toplarından birinin bir dükkanın camına isabet etmesi sonucu sinirlenen dükkan sahibi Serkan A. elinde sopayla dışarı çıkarak kartopu oynayanlarla tartışmaya başladı.

 

Daha sonra işyerine giren Serkan A. bu defa elinde bıçakla dışarı çıkarak tartıştığı kişilere saldırmaya başladı. O sırada arkadaşlarını korumak isteyen Nuh Köklü aldığı bıçak darbesi sonucu göğsünden yaralanan Köklü, ağır yaralandı. Arkadaşları tarafından ticari taksiyle Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne götürülen Nuh Köklü yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Olay sırasında Köklü’nün yanında olan arkadaşı ve avukatı Tamer Doğan bıçaklamanın akşam saatlerinde meydana geldiğini ifade ederek, “Boğa’da bir etkinlikten dönüyorduk. Kartopu oynamaya başladık.

 

Karakolhane sokağa girdiğimizde köşe başındaki dükkanın sahibi camına kartopu geldiğini iddia ederek dışarı çıktı. Kaba konuşmaya başladı ve küfür etti. Uyardık ama sakinleşmedi. İçeri gidip bezbol sopası aldı. ‘Ben deliyim size silah sıkarım yarın da hastaneden çıkarım’ şeklinde tehditler savundu. İçeri tekrar girip ekmek bıçağı aldı. Ekmek bıçağını salladı. Bir kadın arkadaşımız önüne geçti. Başka bir arkadaşımızı köşeye sıkıştırdı. Ona müdahale etmeye çalışan Nuh yere düşünce bıçağı göğsüne sapladı. Nuh ayağa kalkıp birkaç adım attıktan sonra yere yığıldı. Bu kişi elinde kanlı bıçakla bizi tehdit etmeye devam etti. Olayın ardından toplanan yaklaşık 100-150 kişi kalabalık dayanamadı esnafa müdahale etti. Dükkanın camı bu sırada kırıldı. Sanki cam kırılmış Nuh’u bıçaklamış gibi göstermeye çalışıyor. Bu doğru değil. Nuh’un öldüren bu kişinin gerekli cezayı alması için bu davanın takipçisi olacağız” dedi.

 

Olay yerinde Köklü’nün arkadaşları tarafından darp edilen Serkan A.polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle ekipler tarafından hastaneye götürüldü. Olaya karışan ve görgü tanığı olan şahıslar Kadıköy Asayiş Büro Amirliği’ne götürülerek ifadeleri alındı. Olayda hayatını kaybeden Nuh Köklü’nün cenazesinin Adli Tıp Kurumu’daki otopsinin ardından Ankara’ya götürüleceği ve burada toprağa verileceği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X