Gazeteciler İftarda Buluştu

Kayseri’de görev yapan basın mensupları Hilton Oteli tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Hilton Oteli tarafından organize edile…

Gazeteciler İftarda Buluştu

Kayseri’de görev yapan basın mensupları Hilton Oteli tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Hilton Oteli tarafından organize edilen iftar programında, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları bir araya gelme imkanı buldu. Otelin Genel Müdürü Serpil Güney, iftar programının geleneksel hale geldiğini söyleyerek, “Sizleri tekrar aramızda görmekten son derece mutluyuz. Allah kabul etsin inşallah. Görmüş olduğunuz gibi şehrin en güzel manzarası eşliğinde iftarımızı yapacağız. Bu sene de her zamanki gibi açık büfe yapıyoruz, menümüz çok zengin. Tüm Kayseri’yi bekliyoruz, inşallah onlar da tadarlar” şeklinde konuştu. İftar programına, kentte görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ve temsilcileri katıldı. Yoğun iş temposunda birbirlerini göremeyen meslektaşlar, bu programda sohbet etme imkanı buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X