Gazetecileri görünce sevgilisini bırakıp kaçtı

Sevgilisi Otilia ile birlikte Nişantaşı’nda görüntülenen Sinan Akçıl, gazetecileri görünce sevgilisini sokak ortasında bırakıp yoluna devam etti.

Gazetecileri görünce sevgilisini bırakıp kaçtı

Şarkıcı Sinan Akçıl ve sevgilisi Otilia geçen gün Nişantaşı’nda bulunan bir güzellik merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı.

 

KEYİFSİZ HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

 

Sinan Akçıl önceki gün sevgilisi Otilia ile birlikte Nişantaşı’nda görüntülendi. Cilt bakımı yaptırmak için Nişantaşı’na geldikleri öğrenilen ikilinin keyifsiz halleri dikkatlerden kaçmadı.

 

SEVGİLİSİNİ YALNIZ BIRAKTI

 

Gazetecilerin kendisini çektiğini fark eden Sinan Akçıl, sevgilisinin elini bırakarak tek başına yürümeye başladı. Bu hareket karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Romen şarkıcı Otilia Bruma ne yapacağını şaşırdı.

 

HADİSE’NİN ABLASI UYARMIŞTI

 

Sinan Akçıl’ın eski sevgilisi Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz geçen gün sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak güzel şarkıcı Otilia’yı şu sözlerle uyarmıştı: “Benden sana abla tavsiyesi; aklını kullan, uzak dur!”

İkili böyle görüntülendi;






 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X