Gazi 83’de altın buldu

Ateş hattında çıkma mücadelesi veren Bursa temsilcisi galibiyeti doyasıya kutladı.

Gazi 83’de altın buldu

Nevzat Okumuş

TFF 3. Lig, 1. Grup’ta 29. haftayı geride bırakan ve düşme potasından çıkabilme adına varını yoğunu ortaya koyan Orhangazi Belediyespor, sezonun ilk yarısında 2-2 berabere kaldığı Yeni Altındağ Belediyespor’u evinde 1-0 yenerek lige tutunmayı sürdürdü.

Mutlak 3 puan amacıyla sahaya çıkan Orhangazi Belediyespor, ilk yarıda 23’te Alperen, 24 ve 41’de Emre Aktaş, 33’te Gökhan ile girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Konuk ekip rüzgarı arkasına aldığı bu yarıda 20’de Barış Çiçek ile gole yaklaştı ancak kaleci Çağlar izin vermedi ve devre golsüz bitti.

SONLARA DOĞRU…

İkinci yarı gol bulabilmek için rakip kaleyi abluka altına alan kırmızı siyahlılar, çok az pozisyon bulurken, konuk ekip kontrataklarla gol aradı.

Beklenen altın gol 83’te geldi. Kazanılan serbest atışta seken top, geriye çıkarıldı ve Serkan’ın ceza sahasından attığı sert şut defansa çarparak ağlarla kucaklaştı. 

AKTAŞ’A PLAKET

Maç öncesinde, Orhangazi Stadı’na verdiği katkı nedeniyle Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a plaket takdim edildi. Orhangazi Belediyespor Başkanı da Aktaş’a kulüp atkısı armağan etti.

STAT: Orhangazi

HAKEMLER: Volkan Cindemir (**), Mürvet Yavuztürk (**), Mustafa Zıvalı (**)

SARI KARTLAR:Uğur Adem, Emre Aktaş, Yunus Topçu, Abdümlkerim, Gökhan (O.Gazi), Salih, Emre Gürbüz (Y.Altındağ)

GOL: Dk.83 Serkan (O.Gazi)

ORHNAGAZİ BLD:Çağlar (***), Uğur Adem (***), Hasan (***), Emre (***), Yunus Emre (***) (87 Arif), Mustafa Demir (***), Alperen (***)(57 Serkan ***), Yunus Topçu (***), Abdülkerim (***)(77 Oğuzhan ***), Gökhan (***), Muammer (***)

YENİ ALTINDAĞ BLD: Mustafa (**), Oktay (**) Emrah (**), Salih (**)(68 Hüseyin **), Bülent (**), Yalçın (**), Barış Bozal (**), Emre (**) (90+3 Burhanettin), Barış Çiçek (**), Ercan (**), İsmail (**)
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X