Gazi 87’de yıkıldı: 0-1

Gökhan Kaya ile 2 net gol fırsatını değerlendiremeyen kırmızı siyahlılar evinde karşılaştığı Darıca Gençlerbirliği’ne 87’de yediği frikik golüyle teslim oldu.

Gazi 87’de yıkıldı: 0-1

NEVZAT OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Orhangazispor sahasında Darıca Gençlerbirliği’ne 1-0 yenildi. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda birbirine açık vermeme adına bir oyun ortaya koydu. Devrenin en önemli pozisyonu 23. dakikada kırmızı siyahlılardan geldi. Umut’un soldan ortasında Gökhan Kaya altıpastan üst üste 2 kez kalecinin üstüne vurunca gol sesi çıkmadı.

CAFERCAN AFFETMEDİ

İkinci yarıya bu kez iki ekipte gol atmak için ofansif bir oyunla başladı. Darıca Gençlerbirliği 47. dakikada Murat Can’ın ıska geçmesiyle mutlak bir pozisyonu değerlendiremezken, 73’te ise Orhangazispor yine Gökhan Kaya ile net bir fırsattan yararlanamadı. Konuk ekip 87. dakikada Cafercan’ın hatalı barajdan yararlanarak frikikten attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gol ayrıca mücadeleninde skorunu tayin etti: 0-1.

STAT: Orhangazi İlçe

HAKEMLER: Volkan Okur (***), Eser Eti (***), Emrah Altınsoy (***)

GOL: Dk.87 Cafercan (Darıca G.B.)

SARI KARTLAR: Umut, Murat İrişli, Mehmet Kılıç (Orhangazi), Gökhan Köstereli, Cem, Gökhan Solak (Darıca G.B.)

ORHANGAZİSPOR: Mehmet Dönmezdemir (**), Yasin (*) (Dk.89 Muhammet), Mehmet Ayaz (**), Umut (**), Gökhan Öztürk (**)(Dk.83 Mustafa Gürel), Gökhan Kaya (**), Ercan Ünal (**)(Dk.72 Serdar *), Murat İrişli (*), Mehmet Kılıç (**), Mehmet Albayrak (**),  Ercan Karaca (*)

DARICA G.B.: Gökhan Köstereli (***), Alper (**), Selçuk (**), Cem (**)(Dk.60 Uğur **), Uğur Karakoç (*)(Dk.31 Murat Can **), Cafercan (***), Sinan (***), Abuzer (**), Aziz (***), Hayrullah (**), Gökhan Solak (**)(Dk.68 Rıdvan *)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X