Gazi 90’da yıkıldı! 1-2

Kırmızı siyahlılar 59’da Gökhan Öztürk ile öne geçtiği maçta Diyarbekirspor’un 82’de penaltıdan Tunç ve 90’da Ergün ile bulduğu gollere engel olamadı.

Gazi 90’da yıkıldı! 1-2

Tuğrul Metin ile yollarını ayırdıktan sonra Teknik Direktör Zafer Yiğit ile ilk maçına çıkan Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekibi Orhangazispor, deplasmanda Diyarbekirspor’a 2-1 yenildi. İlk yarısı golsüz tamamlanan maçta kırmızı siyahlılar 59. dakikada Gökhan Öztürk’ün golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi takım 82’de Tunç’un penaltısıyla durumu 1-1’e getirdi. Diyarbekirspor 90’da Ergün ile bir gol daha bularak sahadan 3 puanla ayrıldı.

STAT: Seyrantepe Spor Kompleksi

HAKEMLER: Özgür Sepin (*), Koray Can Karadedeli (**), Gökhan Esen (**)

GOLLER: Dk.82 Tunç (P), Dk.90 Ergün (Diyarbekir) Dk.59 Gökhan Öztürk (Orhangazi)

SARI KART: Mehmet Dönmezdemir (Orhangazi)

DİYARBEKİRSPOR: Onur (**), Abdurrahman Emir (**) Adem (**), Ergün (***), Tunç Behram (***) Serdar (**), Gökhan (**), Mehmet (**)(Dk.78 Umut **), Enver Abdullah (**), Fatih (**), Fahrettin (**)

ORHANGAZİSPOR: Mehmet Dönmezdemir (**), Yasin (**) (Dk.67 Mustafa *), Mehmet Ayaz (**), Umut (**), Gökhan Öztürk (***) (Dk.73 Mehmet Kılıç *), Gökhan Kaya (**), Ercan (**), Muhammet (**), Sedat (*), Mehmet Albayrak (**), Ercan (*) (Dk.88 Serdar)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X