Gazi baskıyı kaldıramadı

Sakarya’da net üç gol fırsatını değerlendiremediklerini belirten Tuğrul Metin, “Futbolcularımız taraftar baskısını da fazlasıyla hissetti” dedi.

Gazi baskıyı kaldıramadı

Nevzat OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig, 3. Grup’taki temsilcimiz Orhangazispor, Sakaryaspor karşısında aldığı 2-0’lık mağlubiyet sonrasında liderliği averajla Afjet Afyonspor’a devrederken, aldığı üçüncü yenilgi camiayı üzdü. Teknik Direktör Tuğrul Metin, “Zor bir deplasman, çok fazla seyirci baskısı ve her zaman olduğu gibi, bu maçta da hakem olumsuzluğu yaşadık. Evimizde oynayacağımız Darıca Gençlerbirliği’ni yenerek yeniden çıkışa geçmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

DEFANS HATALARI

Metin maçla ilgili gelişmeleri şöyle sıraladı:

​“İlk yarıda iyiydik ve iyi pas yapıp, iyi toplarla ileriye çıkabildik. Net üç pozisyon bulmamıza rağmen değerlendiremedik. İkinci yarı yine bir defans hatası ile talihsiz bir gol yedik. Kendilerinden çok şey beklediğimiz tecrübeli oyuncularımız da oyuna ağırlıklarını koyamayınca risk arttı. Kırmızı kart ve uzatmada gelen gol sonucu belirledi. Defans hatalarımız bu maçta net olarak ortaya çıktı.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X