Gazi çıkış arıyor

Ligde zor günler yaşayan Orhangazi Belediyespor’da taraftar moral verdi. Kırmızı siyahlıların yeni teknik patronu Cevdet Uzunköprü, oyuncularına Altındağ Belediyespor maçını hedef gösterdi.

Gazi çıkış arıyor

Orhangazi Belediyespor’da görevden ayrılan Nevzat Dinçbudak’ın yerine teknik direktörlük görevine getirilen Cevdet Uzunköprü yeni takımı ile antrenmanlara çıkmaya başladı. Futbolcularıyla bir toplantı yapan Cevdet Uzunköprü takım olarak artık yeni bir sayfa açmak zorunda olduklarını belirterek, ‘İlk olarak Ankara’da oynanacak olan Altındağ Belediyespor maçına konsantre olmanızı istiyorum. Bu zor günlerden hep birlikte el ele vererek çıkacağımıza inanıyorum’ dedi.

Taraftar moral verdi

Orhangazispor Taraftarlar Derneği, Orhangazi Ülkü Ocakları ve Zebaniler Taraftar Grubu Orhangazi Belediyespor’un tesislerini ziyaret ettiler. Takım kaptanı Koray ve diğer futbolcularla bir araya gelen taraftarlar, futbolculara bundan sonraki maçlar için destek sözü verdiler. Taraftarlar futbolculardan da sahada mücadele ve başarı sözü alırken, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X