Gazi deplasmanda yok: 3-0

Kırmızı siyahlılar, Darıca Gençlerbirliği’ne farklı mağlup olmaktan kurtulamadı.

Gazi deplasmanda yok: 3-0

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta yer alan temsilcimiz Orhangazispor, deplasmanda Darıca Gençlerbirliği’ne 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Haftalardır kazanamayan temsilcimiz, daha maçın 9. dakikasında Abuzer’in golüne engel olamadı: 1-0. Bu golden sonra toparlanmak isteyen kırmızı siyahlılar, 35. dakikada maçın yıldızlarından Abuzer’i durduramayınca 2-0 geriye düştü. Bu gol aynı zamanda devrenin skoru oldu.

Rakip 10 kişi kaldı

Karşılaşmanın ikinci yarısında Orhangazispor istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamadı. 69. dakikada Darıca Gençlerbirliği’nden Alper ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan rakibi karşısında gol için yüklenen Orhangazispor, aradığı golü bir türlü atamadı. 71. dakikada Darıca Gençlerbirliği’nden Sinan’ın ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Aziz topu ağlarla buluşturdu: 3-0. Kalan sürede başka gol olmayınca Orhangazispor maçı 3-0 kaybetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X